Работно ателие с водещ Беатрис Годлювич от Белгия

Колелото на промяната и личностното развитие

Работно ателие с водещ Беатрис Годлювич от Белгия от 14 до 17 декември 2017г.

Беатрис Годлювич ще представи колелото на промяната, инструмент, създаден  първоначално от Francis Hudson за работа в организациите, който е бил пре-сътворен от един транзакционен аналитик – Gilles Pellerin. Инструментът може да се използва във всички полета на транзакционния анализ – без значение дали става дума за професионално, възпитателно или личностно ниво, промяната минава през едни и същи етапи.

Беатрис ще ни въведе в деветте етапи на промяната. Ще говорим за промяна от първи и втори тип и ролята на терапевта/консултанта/коуча. Ще разберем по какви пътища да поемем, когато клиентът ни блокира. Ще се спрем на значението на ограничаващите вярвания и ценностната система в промяната. Ще видим как да помогнем на  клиента в десетия етап – създаване на бъдещето.

Както винаги, ще редуваме теоретичната част с упражнения и ролеви игри.

Време на провеждане

14-17 декември 2017 г. както следва:

14-15.12  от 9.30 до 17.00 ч.,

16.12, събота от 9.30 до 16.30 ч.,

17.12, неделя от 9.00 ч. до 15.00 ч.

Място

Офис Метаморфозия, София, ул. „Поп Богомил”49

За кого е ателието

За всички, които се интересуват от  процеса на промяната, независимо в кое поле на ТА работят. Необходимо е участниците да са завършили минимум въвеждащо ниво по транзакционен анализ  – курс 101

Цена:  450 лв.

Условия за заплащане: 50 лв. авансово плащане, заплатени по банков път до 10 октомври 2017 г.

Останалата балансова част от 400 лв. се заплаща по банков път до  10 ноември 2017 г.

След тази дата желаещите за участие заплащат  500 лв.

Други условия: Обучението ще се състои при група от най-малко от 10 обучаеми.

Формуляр за записване

https://goo.gl/forms/i0Zdg7cENO7ITbCe2

 

Банкова сметка:

Прокредит банк- София

Титуляр: Метаморфозия ООД

IBAN: BG63PRCB92301036116012

BIC: PRCBBGS 

За Беатрис Годлювич

Беатрис провежда обучения по транзакционен анализ в България от 2012г. Тя е позната на нашата публика с изключителната си структурираност, интелигентност и умението да прави връзки между различните термини. Заедно с това е много артистична и завладяваща като лектор. Има диплома от Факултета по психопедагогика на Католическия Университет в Лувен – Белгия, работила в продължение на десет години като директор на училище.Тя е сертифициран транзакционен аналитик, обучител и супервайзор от 2009 г.,  (PTSTA – C), семеен медиатор от 2004 г.,акредитирана от Федералната комисия на Белгия от 2010 г. Има частна психологическа практика, чрез която помага на хора в криза. Специализирана в консултиране на родители,особено такива,които имат трудни взаимоотношения с децата си. Последните й специализации са свързани с вътрешния диалог и психотерапевтичната техника „игра с пясък”).

Беатрис Годлювич продължава да развива знанията си в областта на психотерапията, като в интересите й влизат психотелесните практики. Едновременно с психотерапевтичната си практика, тя обучава учителите в училищата на френската общност в Белгия и изнася семинари за управление на емоциите и активното слушане, както и на здравни специалисти , които обучава в транзакционен анализ и консултиране на родители. В момента освен в частния си кабинет Беатрис Годлювич (www.samadhiveillance.org) провежда консултации и в клиника Antoine Depage (www.depage.be).